SIMPLE LIVING

Vi kan bygge det lille hus du ønsker dig.

Vores standard model er dimensioneret så det passer med materialernes standardmål. Det giver en effektiv produktion og dermed de laveste omkostninger på materialer og arbejdsløn.

Efter ønske kan vi dog godt flytte rundt på dør og vinduer, eller sætte et eksta vindue i. Hus, døre og vinduer kan også males i en anden farve. Alt sammen uden de store ekstra omkostninger.

Vi kan også konstruere huset i andre dimensioner, ændre ydre beklædning, gulv, loft eller vægbeklædning. Indretningen kan også blive efter ønske.

Hvis der er krav om en brandvæg eller lignende, kan det selvfølgelig også bygges.

Med andre ord kan du få det som du ønsker.

Brug vores standard model som inspiration, og lad os tage dialogen derfra. Karen hjælper også gerne med ideer og inspiration. Vi har en rådgivende ingeniør, der kan lave tegninger, søge tilladelse fra komunen etc. Ham kan du finde her www.aluthermo.dk Det er også her vi køber den effektive isolering, der holder huset varmt om vinteren og koldt om sommeren.

Kr. 12.000 pr m2 er den pris vi normalt lander på med de specialbyggede huse vi har konstrueret. Vi giver altid tilbud og fast pris.

ET LILLE HUS PÅ HJUL ER DANSK HÅNDVÆRK

BYGGET PÅ DRAGØR BÅDEVÆRFT

DOWNSIZING